Prijzen

De Mandelay Q9 wordt met laptop geleverd met de volgende benodigdheden:
Hardware: Mandelay Q9 apparaat, pols en enkelbanden, hoofdband en USB kabel.
Software: USB stick met laatste software, gebruikersgids van de fabrikant, licentie voor 3 computers en activatie codes.
Computer: 17,1 inch laptop, voorgeïnstalleerde software, custom computer configuratie
Training en scholing: 2 dagdelen training en trainings manuals, voorgeïnstalleerd op de computer, een therapeuten handboek en een navigatie manual. Daarnaast gratis 40 uur aan trainingsvideo’s.
Garantie: 2 jaar
Prijs: € 16.999,-

De SCIO wordt zonder laptop geleverd maar wel met de volgende benodigdheden:
Hardware: SCIO apparaat, pols en enkelbanden, hoofdband en USB kabel.
Software: USB stick met laatste software, gebruikersgids van de fabrikant, licentie voor 3 computers en activatie codes.
Training en scholing: 2 dagdelen training en trainings manuals, voorgeïnstalleerd op de computer, een therapeuten handboek en een navigatie manual. Daarnaast gratis 40 uur aan trainingsvideo’s.
Garantie: 2 jaar
Prijs: € 8999,-

Tegen meerprijs kunnen wij voor uw SCIO een laptop regelen of u levert zelf een laptop waarop wij dan alles voor u kunnen installeren. 

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Support:
Voor al uw technische en inhoudelijke vragen kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Informeer naar de mogelijkheden van de KIA (kleinschaligheid inversterings aftrek), hierdoor wordt aanschaf wellicht ook mogelijk voor u.

Prijswijzigingen voorbehouden!

Voor support die buiten de garantie valt, vragen wij een tarief van € 75,- per uur. Het starttarief is € 25,-. Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW. Deze bedragen worden berekend bij telefonische ondersteuning, ondersteuning via Teamviewer en ondersteuning als u bij ons bedrijf komt.