CLASP Portal

De CLASP Portal is nieuwe en additionele software om samen te gebruiken met uw apparaat.

e-AID: The Anti Dependency Program, oftewel het anti verslavingsprogramma.
Als gevolg van stress gaan we op zoek naar activiteiten die ons doen geloven dat onze stressniveaus zullen afnemen. Zo raken we langzaamaan verslaafd aan deze activiteiten, terwijl we de stress die ons belast proberen op te lossen en te verminderen. Aanhoudende stress vereist constante naleving en neemt de echte kans voor bronnen van echt plezier weg. Deze “activiteiten” helpen de valse overtuiging dat er maar een klein beetje goed kan zijn. Wat voel je tijdens de activiteit: “Mijn mentale pijnen nemen even af. Stress neemt af. Ik zal levendiger zijn. Ik voel me minder eenzaam. Mijn angst neemt af. Ik zal vrede hebben met mezelf. ” Maar we weten allemaal dat uiterlijk bedrieglijk kan zijn en het bovenstaande is niet helemaal waar. Het e-AID-programma kan een impact hebben op het doorbreken van de gebondenheid van onze gewoonten door stress en de neiging tot verslaving te verminderen. Minder stress vereist minder routinematige activiteit om ons probleem schijnbaar op te lossen. Voorbeelden van deze activiteiten zijn onder andere: roken, spelen, winkelen, alcohol, drugs, mobiele telefoons, maar feitelijk is de lijst eindeloos en gerelateerd aan alles wat je niet kan laten.

TAP (The Affirmation Portal)
Bekrachtigingen, versterkingen en vooral positieve versterkingen die we tegen onszelf zeggen, kunnen ongetwijfeld worden gebruikt als instrumenten voor zelfverbetering. Deze affirmaties kunnen je geest op een perfecte manier beïnvloeden, want hoe meer gerichte affirmaties je herhaalt, hoe meer je je concentreert op wat echt belangrijk is voor jou. Affirmaties variëren van het herhalen van eenvoudige positieve zinnen tot het zingen van mantra’s. Gebed kan ook een positieve bevestiging zijn.
Waarom versterkingen gebruiken? (Theologisch argument).
Er is een oud gezegde: “Help jezelf, God zal jou ook helpen!”. Als gevolg hiervan, als je in een negatieve neergang terechtkomt, bewegen je hersenen en je hele neurologische netwerk ook in die richting. Je begint energie te verspillen aan negatieve gedachten, die voortdurend wordt versterkt door omstandigheden. Als je krachtige affirmaties gebruikt, dan beweegt alles zich in een positieve en ondersteunende richting.
Waarom versterkingen gebruiken? (Psychologisch argument).
Als we bewust krachtige en positieve affirmaties gebruiken, zullen ze keer op keer ons onderbewustzijn voeden en zal ons onderbewustzijn deze informatie opnemen. De bewuste geest heeft de kracht van kennis, terwijl het onderbewustzijn de prestaties beïnvloedt. En het onderbewustzijn werkt in overeenstemming met de bevelen van de bewuste geest.
Hoe doe je dat?
Ontwikkel versterkende gedachtes en affirmaties vol opwinding en geluk. Als u bijvoorbeeld wilt afvallen, zeg dan niet alleen dat ik 10 pond verlies. Zeg in plaats daarvan: “Ik ben 10 kilo lichter, energieker en deze jurk staat me gewoon geweldig!” Zie je het verschil?
TAP is een volledig in te stellen programma, waarbij je 24/7 affirmaties kan laden voor elke klant, familielid of wie dan ook. Je kan oneindig veel affirmaties instellen op verschillende sterkte. Stel je maar eens voor als iemand dat zo de hele tijd, 24/7 voor jou doet en wat voor een positief effect op jou kan hebben.

CLASP BASIC TRAINING
Een snelle en gemakkelijke manier om het apparaat te gebruiken alsof u alleen One Click-therapie in Clasp64 gebruikt, met de mogelijkheid voor herverificatie. Wat betekent dit? De software meet automatisch de huidweerstand voor en na de training, zodat kan worden gezien of de training geslaagd is of niet en of er nog werk aan moet worden gedaan. Er is ook een mogelijkheid om ECG, EEG en EMG voor en na te meten, op basis van de beslissing van de Gebruiker.
De CLASP BASIC TRAINING werkt alleen met de Mandelay Q9 en de USB SCIO.

Alle programma’s zijn direct te bestellen in de webshop.