Orgon

De basis van de Orgon-systemen wordt gegenereerd met de energie van Orgon actieve kristallen. De kristallen worden aangevuld met informatie over de natuurlijke statische informatie van het lichaam die de gezonde werking ervan stimuleert. De functies van de apparaten zijn bereikt door vast te stellen dat de kristallen constant actief zijn en de juiste informatie richting levende organismen overbrengen. Zo kan iedereen voor elke levenssituatie een beter algemeen welzijn bevorderen.

Toepassingsgebieden:

Het Orgon-systeem kan alleen worden gebruikt of met andere traditionele en alternatieve oplossingen (bijv. Scio / Eductor / Mandelay Q9 systemen). De Orgon-systemen kunnen perfect worden gemoduleerd door de SCIO-,Eductor- en Mandelay Q9 apparatuur. De Orgon-systemen werken als een versterker, ze maken de behandelingen efficiënter en verbeteren het vermogen van het lichaam om zichzelf te genereren.

Orgon Canon

De basismachine is uitermate effectief en werkt op een kristal gebaseerde stroomgenerator die in staat is het menselijke energieveld te versterken en te activeren. Elk orgaan heeft een nauwkeurige vibratie. Om de helende trillingen van het lichaam te waarborgen, moeten deze basistrillingen de juiste informatie krijgen. Op deze manier kan het worden geprogrammeerd om het gegeven probleem op te lossen.

Orgone massage kit

De Orgon massagekit stimuleert ook effectief verschillende delen van het lichaam, gewrichten, spieren en schoonheidsbehandelingen. Het kan ook worden gebruikt in combinatie met crèmes op water- en oliebasis. Tijdens het gebruik activeert het de cellen en weefsels om te regenereren en bevordert het de bloedstroom.

Download hier de Orgone productfolder