Privacy

Het onderstaande privacy beleid is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met scio-eductor.nl, Petrus Dondersstraat 103, 5613 LS Eindhoven.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

scio-eductor.nl kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de website van scio-eductor.nl, en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan scio-eductor.nl verstrekt.
Bij scio-eductor.nl kunnen de volgende persoonsgegevens worden verwerkt:

Je voor- en achternaam
Je adresgegevens
Je telefoonnummer
Je e-mailadres

Aanvullende informatie die nodig is voor de specifieke dienst waarvan je gebruik wilt maken.
Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

Waarom scio-eductor.nl deze gegevens nodig heeft
scio-eductor.nl verwerkt je persoonsgegevens om contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt, en/of om je schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Hoelang scio-eductor.nl gegevens bewaart 
scio-eductor.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard.

Delen met anderen 
scio-eductor.nl verstrekt je persoonsgegevens alleen aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek 
Op de website van scio-eductor.nl worden geen algemene bezoekgegevens bijgehouden.

Google Analytics 
scio-eductor.nl maakt geen gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief eventuele Adwords-advertenties van scio-eductor.nl bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@scio-eductor.nl. scio-eductor.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren.

Beveiliging en SSL
scio-eductor.nl neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van scio-eductor.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door scio-eductor.nlverzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met scio-eductor.nl op via info@scio-eductor.nl.

Contact
www.scio-eductor.nl is een website van SCIO Nederland. SCIO Nederland is als volgt te bereiken:
Geert Weijtens
Petrus Dondersstraat 103, 5613 LS Eindhoven
Telefoon: 040 – 211 24 10
E-mailadres: info@scio-eductor.nl