Eductor

Het resultaat van innovatie: EDUCTOR
Innovatie, ontwikkeling en vernieuwing – dit zijn bijna verwachtingen op het gebied van traditionele geneeskunde. De oplossingen van het complementaire medicijn lopen helemaal niet achter; ze produceren betere en betere resultaten op innovatieniveau. Het EDUCTOR-systeem is de meer ontwikkelde versie van de SCIO; het is in staat om op unieke wijze de stressfactoren en blokkades van het lichaam te detecteren en op te lossen.

Er zijn verschillende stressoren in ons lichaam in de vorm van virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en toxines. Dit alles resoneert op een unieke, speciale frequentie. Om deze verschillende frequenties te kunnen beoordelen, moeten we veel verschillende factoren bepalen die van invloed zijn op onze gezondheid. Met de EDUCTOR kunnen we deze onjuiste frequenties opnieuw instellen, die later de harmonie van het lichaam herstellen.
Het EDUCTOR-apparaat meet de frequenties van meer dan 11 duizend verschillende stoffen en uit de verkregen informatie kunnen we de behoeften van onze lichamen, de stoornissen en zwakheden beoordelen. Met de EDUCTOR kunnen we een meer gedetailleerd beeld krijgen dat alle niveaus van onze gezondheid omvat, bovendien geeft het ook een effectieve behandeling om de energetische onevenwichtigheden te compenseren. Met deze methode krijgen we een nauwkeurig en nauwkeurig beeld van onze algehele gezondheid.
De EDUCTOR is het resultaat van vele jaren van ontwikkeling; in vergelijking met de SCIO heeft het plus twee golfgeneratoren, speciale EEG- en ECG-chips, een LCD-scherm, USB3-communicatie en nieuwe medische connectoren, om de klanten veel efficiënter te bedienen.

Belangrijk: het apparaat vervangt geen medische behandeling (screening), het kan worden gebruikt als een aanvullende therapie en medische kennis is ook vereist voor het gebruik ervan.

Hoe helpt de EDUCTOR?
Zoals we al hebben vermeld, is de EDUCTOR de modernere versie van de SCIO en lijken de werking en de software erg op elkaar. Als een bioresonantiesysteem kan het EDUCTOR-systeem ook de gezonde frequentie van onze cellen en organen detecteren. Wanneer de juiste frequentie gedurende een bepaalde periode naar een “mistuned” cel wordt gestuurd, zal de cel uiteindelijk de frequentie overnemen, dat wil zeggen dat het regenereert en herstelt. Evenzo kunnen de weefsels van het menselijk lichaam ook worden ondersteund en versterkt om een goede gezondheid te behouden. Afhankelijk van hoe de cellen reageren op verschillende elektrische frequenties, kunnen de fysiologische veranderingen ook in de tijd worden herkend.

Waarom zou ik voor de Eductor kiezen?
De behandelingen verbeteren de zelfherstellende processen van het lichaam en zijn daardoor vrij van bijwerkingen. Het EDUCTOR-systeem bewaakt de cliënt gedurende de hele behandeling. Dit garandeert het unieke karakter van elke test en behandeling. Dit betekent dat de behandeling in elk geval gepersonaliseerd is, omdat het lichaam automatisch naar het probleem zoekt en het herstelproces uitvoert. Het EDUCTOR-systeem kan de veranderingen in het lichaam van tevoren herkennen en corrigeren voordat zich een probleem zou kunnen ontwikkelen.

Hoe verloopt de therapie?
Tijdens de therapie zijn slechts vijf elektroden bevestigd aan de polsen, enkels en rond het voorhoofd. Nadat de test is voltooid, geeft de computersoftware de resultaten weer. De therapeut kan de meest karakteristieke doorlopende energie- en stressfactoren gemakkelijk zien. Na de analyse kan precies worden vastgesteld wat ons lichaam nodig heeft. De therapie gaat niet gepaard met enige vorm van pijn, veel mensen ervaren zelfs niets, maar er zijn sommige mensen die een aangename, ontspannende toestand of een plotselinge uitbarsting van energie melden.

Wat zijn de potentiële gezondheidsvoordelen van de therapie?
Met het gebruik van het EDUCTOR-apparaat kan stress, die ook kan worden verbonden met veel problemen, letsel of emotioneel trauma, worden verminderd. Als gevolg van de behandeling is ons algehele welzijn verbeterd, worden we mentaal evenwichtiger en presteren we ook fysiek beter.

De Eductor biedt een snelle, medicatie vrije oplossing voor vele problemen, die tegenwoordig als endemisch worden beschouwd. Klik hier voor de vele mogelijkheden en toepassingen.

Het EDUCTOR-pakket omvat:

Naast het EDUCTOR-apparaat bevat het pakket ook de elektroden voor het hoofd, de handen en de benen, die ook door de fabrikant zijn ontwikkeld en getest, en dus 100% veilig met het EDUCTOR-apparaat kunnen worden gebruikt.

EDUCTOR Box
Hoofdharnas
Pols- en enkelbanden
USB-kabel
Testplaat
USB stick met de nieuwste software
Draagtas